HTML

Lépcsőház

Minden szinten, szinte mindig történik valami! A világ nagy dolgai mindig a mikroközösségekben dőlnek el. E csoportok tipikus alkotóelemei a lakóközösségek, melyek akarva-akaratlanul a lépcsőházakban alakulnak ki. Ez a blog azoknak (is) próbál (görbe)tükröt tartani, akik nem tudják, ki lakik a szomszédban.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Elindult a (lépcső)Házon kívül blog.

2010.03.21. 18:29 Jumbóka

 

Elindult a (lépcső)Házon kívül. (www.lepcsohazonkivul.blog.hu ) Mint ahogyan a blog neve is mutatja, ez a Lépcsőház blog társfelülete. Azért jött létre, hogy szerző (jómagam) ne legyen beszorítva sem a négy fal, sem egy konkrét blog (téma) korlátai közé. Oda tehát minden belefér, ami onnan kimaradt. Persze létrehozhatnék több célirányos. – mondhatni szak-blogot – de akkor (ismerve magamat) egy idő után én se igazodnék ki rajtuk. A lényeg, hogy az egyéni stílus (mely időnként „kissé” ironikus) marad, csak a világ tágul ki, ami a szellemi szabadságban is megmutatkozik.

 

Az első írásban egy olyan történetet olvashattok, amelyet már régebben leírtam, és elküldtem, egy célirányos fórumra. A blog gazdája azonban nem jelentette meg. Így most megosztom az érdeklődőkkel. Igaz a dátumokból látszik, hogy már három hónapos az eset, ami kiváltotta belőlem az íráskényszert. Ismerve azonban az érintett céget, a helyzet (szerintem) nem sokat változott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lepcsohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr171857207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása